top of page
_edited.jpg

Dezelfde doelen, nieuwe vrienden

We zijn een groep gemotiveerde en energieke individuen die samengebracht zijn door een gemeenschappelijke passie. Kijk eens naar wat er staat te gebeuren, en als je geïnteresseerd bent om lid te worden van ons/onze Hardloopgroep, neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bootcamp

**Welkom bij Almere Bootcamp - Ren naar je Beste Jij!**

Bij Almere Bootcamp draait alles om hardlopen - jouw pad naar vitaliteit en kracht. We bieden gevarieerde hardloopsessies en cursussen voor zowel beginners als gevorderden. Hier is wat je kunt verwachten:

Onze Hardloopsessies:


- Wanneer? Maandag en woensdagavond, het hele jaar door.
- Zomer Extra: In de zomer rennen we op vrijdagavond.
- Winter Extra: En in de winter wachten we je op op zaterdagochtend.
- Wat? Onze groepssessies zijn energiek, gezellig en geschikt voor alle niveaus. We werken aan snelheid, uithoudingsvermogen en techniek. Of je nu net begint of een doorgewinterde hardloper bent, je bent altijd welkom!

Cursussen voor Starters en Gevorderden:


- Voor Beginners: Onze cursussen voor beginners zijn ontworpen om je in 8 weken van start tot 5 kilometer te brengen. Leer de juiste technieken, bouw je uithoudingsvermogen op en bereik je doelen in een ondersteunende groepsomgeving.
- Voor Gevorderden: Als je al bekend bent met de basis, hebben we een cursus voor gevorderden waarin je leert om 10 kilometer aan een stuk te rennen. Verbeter je prestaties en daag jezelf uit!

Samen naar Evenementen:


Bij Almere Bootcamp houden we van uitdagingen en evenementen. Regelmatig nemen we als groep deel aan hardloopevenementen. Samen trainen, doelen stellen en ze bereiken als een team is motiverend en inspirerend. Doe met ons mee en beleef de opwinding van gemeenschappelijke prestaties!

Laten we samen werken aan je hardloopdoelen, plezier hebben in beweging en genieten van de gemeenschap van medelopers. Sluit je aan bij Almere Bootcamp en ren naar je beste jij!

*Voor meer informatie, boekingen of vragen, neem contact met ons op.

bottom of page