top of page
Almere Bootcamp website_edited.jpg

Daag jezelf uit

We vormen een diverse gemeenschap met een cultuur die gericht is op het behalen van resultaten door middel van plezier en hard werken. Met gecertificeerde en ervaren trainers die altijd klaar staan om te helpen, hebben onze klanten gegarandeerd een eersteklas trainingservaring.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bootcamp

**Welkom bij Almere Bootcamp: Jouw Pad naar Vitaliteit en Kracht!**

Bij Almere Bootcamp bieden we dynamische bootcamp- en hardloopsessies in en rondom Almere Poort. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende fitnesservaring, sterker wilt worden, of simpelweg wilt genieten van een actieve levensstijl, we hebben iets voor iedereen. Hier is wat je kunt verwachten:

**Bootcamp Sessies:**


- Wanneer? Maandag en woensdagavond
- Waar? We verzamelen altijd in Almere Poort, en je krijgt bij je boeking de exacte locatie te zien.
- Wat? Onze bootcamp-sessies zijn gevarieerd en energiek. We gebruiken de omgeving in ons voordeel, zodat elke sessie uniek is. Samen met onze ervaren instructeurs werk je aan kracht, uithoudingsvermogen en plezier!

**Strandtraining:**


- Wanneer? Elke zondag
- Waar? Op het prachtige Almeerder strand
- Wat? Zondagen zijn voor strandtraining! We nemen vaak kettlebells en attributen mee voor een extra uitdaging. Laat je inspireren door de frisse lucht en het geluid van de golven terwijl je werkt aan je gezondheid.

**Online HITT Training:**


- Wanneer? Woensdag en vrijdagochtend
- Waar? Overal waar je internet hebt
- Wat? Heb je weinig tijd? Geen zorgen! Doe mee met onze online HITT-trainingen op woensdag en vrijdagochtend. Een effectieve workout zonder reistijd.

**Proeflessen:**


Wil je ervaren wat Almere Bootcamp te bieden heeft? Boek nu je proeflessen en ontdek ons energieke, ondersteunende, en gezellige bootcamp-community. We verwelkomen graag nieuwe gezichten en helpen je om je fitnessdoelen te bereiken.

Laten we samen werken aan een gezonder, sterker, en gelukkiger jij. Schrijf je in en sluit je aan bij onze bootcamp club in Almere!

*Voor vragen of boekingen, neem contact met ons op via [vul contactgegevens in]. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Almere Bootcamp!*

bottom of page